Αγαπητοί φίλοι, παραγγελίες που θα πραγματοποιούνται από 18/12 και μετά λόγω αυξημένου όγκου στις μεταφορικές θα παραδοθούν από τις 27/12 και μετά. Επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση παραλαβή click away (για το νομό Θεσ/νίκης)

Συχνές Ερωτήσεις

  • Πως μπορώ να κάνω αγορά μέσω του site σας; 

1. Η διαδικασία αγοράς είναι εύκολη και απλή, επιλέγετε από το μενού αριστερά την κατηγορία των ρούχων που σας ενδιαφέρει (αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται κάτω από τις κατηγορίες των ρούχων για εύρεση με βάση το μέγεθος ή το χρώμα). 
2. Μόλις βρείτε αυτό που θέλετε επιλέγετε το μέγεθος και στη συνέχεια πατάτε « Προσθήκη στο καλάθι», αν θέλετε να ολοκληρώσετε την αγορά σας πατάτε «Ολοκλήρωση παραγγελίας» και στη συνέχεια «Ολοκλήρωση αγοράς». 
 
  • Μπορώ να κάνω αγορά αν δεν έχω πιστωτική ή χρεωστική κάρτα; 

1. Φυσικά και μπορείτε να κάνετε αγορά χωρίς πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά την ώρα της παράδοσης. 
 
  • Πως θα βρω το νούμερο μου; 

1. Οι γραμμές των περισσότερων ρούχων μας είναι κανονικές οπότε προτείνουμε να επιλέγεται το νούμερο που φοράτε συνήθως. Αν παρ’ όλα αυτά έχετε κάποιον ενδοιασμό για το μέγεθος μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά (στο 2392112981) ή μέσω Facebook για να σας βοηθήσουμε. 
 
  • Που μπορώ να δοκιμάσω τα ρούχα σας; 

1. Μπορείτε να δείτε και να δοκιμάσετε όλη μας τη συλλογή στo  καταστήμα μας που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στο 17ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Περαίας.
 
  • Έχω αγοράσει κάποιο προϊόν μέσω του e-shop σας μπορώ να το κάνω αλλαγή από το φυσικό σας κατάστημα; 

1. Μπορείτε να κάνετε αλλαγή  από το  κατάστημα μας που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στο 17ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Περαίας, αν δεν είναι εφικτό για εσάς κάτι τέτοιο μπορείτε να μας καλέσετε τηλεφωνικά για να πραγματοποιήσουμε την αλλαγή και να σας τη στείλουμε όπου επιθυμείτε. 
 
  • Αν το ρούχο δεν μου κάνει τι γίνεται; 

1. Υπάρχει η δυνατότητα  αλλαγής εντός 14 ημερών και εφόσον το ρούχο έχει διατηρηθεί στην αρχική του κατάσταση. Δεν μας στέλνετε πίσω το ρούχο μόνοι αλλά επικοινωνείτε τηλεφωνικά μαζί μας ώστε να σταλεί πρώτα το ρούχο που επιθυμείτε και κατά την παράδοση του νέου προϊόντος κάνετε ανταλλαγή και παραδίδεται το ρούχο της αλλαγής στον μεταφορέα. 
 
  • Τι κάνετε στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος; 

1. Αναλαμβάνουμε άμεσα την αντικατάσταση του χωρίς την παραμικρή δική σας επιβάρυνση. Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας στείλετε φωτογραφίες όπου να φαίνεται το ελάττωμα του προϊόντος μαζί με το καρτελάκι της επωνυμίας “Parizianista”. Η αντικατάσταση γίνεται με νέο προϊόν του ΙΔΙΟΥ κωδικού με αυτόν που έχετε λάβει αρχικά. 
 
  • Σε τι βαθμούς πλένονται τα ρούχα; 

1. Όλα μας τα υφάσματα είναι μελετημένα ώστε να έχουν ανεξίτηλα χρώματα, άριστη ποιότητα και αντοχή. Ωστόσο προτείνουμε, οι πρώτες πλύσεις σε πολύχρωμα ή σκούρα ρούχα να γίνονται ξεχωριστά από τα υπόλοιπα και να πλένονται στους 30 – 40 βαθμούς σε ελαφρύ πρόγραμμα και ήπια απορρυπαντικά. 
 
  • Κάθε πότε ανανεώνονται τα σχέδια σας; 

1. Σχεδόν κάθε εβδομάδα προστίθενται στη συλλογή μας νέοι κωδικοί. 
 
  • Ποια υφάσματα έχουν ελαστικότητα και ποια όχι; 

1. Τα υφάσματα που έχουν ελαστικότητα είναι: viscose, jersey, super jersey, μαγιόπανο, scuba. 
2. Αυτά που έχουν ελάχιστη ελαστικότητα είναι: η ποντοστόφα και τα βαμβακερά υφάσματα. 
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!