Αγαπητοί φίλοι, παραγγελίες που θα πραγματοποιούνται από 18/12 και μετά λόγω αυξημένου όγκου στις μεταφορικές θα παραδοθούν από τις 27/12 και μετά. Επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση παραλαβή click away (για το νομό Θεσ/νίκης)

Σχετικά με το Parizianista

PRZ PARIZIANISTA FASHION -- RELEASE YOUR STYLE!


Απελευθέρωσε το Στυλ σου!

ΝΕΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ
 


Καλως ήρθατε στον κόσμο του Parizianista, έναν κόσμο μόδας και ομορφιάς.
 
Ρούχα για τη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να διαμορφώνει απέρριτα αλλά και με φινέτσα το προσωπικό της στυλ.
Δεν χρειάζονται πολλά για να είναι η κάθε γυναίκα στυλάτη και μοναδική. Αυτό πιστεύουμε και με αυτό το μότο σχεδιάζουμε ρούχα για κάθε ηλικία και περίσταση.

Ξεκινήσαμε την πορεία μας το 2011 στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Η συνεχής προσπάθεια και το μεράκι για το ποιοτικό ελληνικής ραφής ρούχο μας κατέταξε πολύ γρήγορα στις κορυφαίες εταιρείες του χώρου. Εκτός από τα δικά μας δημιουργήματα πάντα μελετώντας τις ανάγκες της εποχής,προχωρήσαμε και σε συνεργασίες με εταιρείες του εξωτερικού για να προσφέρουμε στους πελάτες μας μεγαλύτερη γκάμα προιόντων.Το 2016 πρόσωπο της καμπάνιας μας γίνεται η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρία Κορινθίου και 2 χρόνια αργότερα μέσα από αυτή τη συνεργασία δημιουργείται η συλλογή Maria Korinthiou Collection by Parizianista,μια συλλογή που επιμελείται αυτοπροσώπος η Μαρία Κορινθίου με το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρείας μας.
Στόχος μας είναι να υπάρχει η καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής και η σύγχρονη γυναίκα να μπορεί να εμπλουτίσει την γκαρνταρόμπα της με ρούχα που θα τονίσουν τη θηλυκότητα και την αυτοπεποίθηση της. Αντλούμε έμπνευση από τις μεσογειακές και ευρωπαϊκές τάσεις της μόδας με ρούχα που κινούνται σε γραμμές διαχρονικές. Η μεγάλη γκάμα επιλογών μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, για καθημερινό ή βραδινό ντύσιμο με εκλεπτυσμένη αισθητική τα ρούχα του Parizianista θα γίνουν το απόλυτο must στη συλλογή σας.

Αφήστε λοιπόν το προσωπικό σας στυλ να απελευθερωθεί... ή αλλιώς... Release Your Style!

 


Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!